logo maarten fleuren, beeldend kunstenaar

 

 

2019
ACTUEEL

 

15 juni - 23 juni: Kunstschouw Zeeland

FILOSOFENPAD, KunstEnLandschap 2018 te LONNEKERbeeldenroute op Schouwen-Duiveland

Tijdens de derde w eek van juni staat de westhoek van Schouwen traditioneel in het teken van de Kunstschouw en zijn kunst, cultuur en omgeving. Langs de kop van Schouwen-Duiveland vind je uitgestrekte zandstranden waar de meeuwen jongleren in de zilte zeelucht. Achter de eerste duinenrij ligt het grootste bos van Zeeland: Boswachterij Westerschouwen. In de oostelijke flank van het eiland overheersen uitgestrekte polders, doorsneden door dijken en onderbroken door mooie dorpen. In dit gevarieerde landschap strijken jaarlijks in de derde week van juni zo’n 200 kunstenaars neer uit binnen- en buitenland, op de voet gevolgd door duizenden kunstliefhebbers.

***

20 juli tot en met 18 augustus:
kunstroute Open Stal / OLDEBERKOOP (fr.)

welkom in Oldeberkoopkunstroute-bordje open-stal ontwerptekening voor installatie [de reis]
Kunstroute OpenStal 2019

Open Stal, de oudste kunstroute van Nederland.

Het idee voor de kunstroute is in 1971 is ontstaan aan de stamtafel van Appie Tjalma, de markante uitbater van de dorpsherberg. Er is veel veranderd in de loop der jaren. Lag in het begin de nadruk op hobbywerk en verzamelingen, tegenwoordig is Open Stal een kunstmanifestatie van allure. Niet voor niets mag het dorp ieder jaar tussen de 8.000 en 10.000 bezoekers verwelkomen tijdens de Open Stal-periode. in het jaar 2019 organiseren wij een nieuwe Open Stal, de 48e editie, van 20 juli tot en met 18 augustus. Het thema is bekend, dit is 'De mens wikt...'.

http://www.openstal.nl/

***

14 augustus - 1 september
"de Zomer van Wechel" (Belgie)

FILOSOFENPAD, KunstEnLandschap 2018 te LONNEKERWechel (B)

De Zomer van Wechel werd voor het eerst ingericht in 2002. De Zomer van Wechel loopt in samenwerking met de gemeentelijke cultuurraad van Lille. Tentoonstelling vindt plaats in de tweede helft van augustus in Hof D'Intere, met werk van kunstenaars uit verschillende disciplines, zoals beeldhouwwerk, fotografie, grafiek, installaties, mixt media, schilderkunst,…

https://www.dezomervanwechel.be/

***

 

 

ZwoegendeMonnikenKunstbroeders
De Tilburgse broeders (Heren4 +) zijn weer vol op kunstmissie
(vlnr: broeder Cornelis, broeder Hubertus, Broeder Benedictus, broeder Martinus, broeder Hastiaan)

zie ook: Heren4

 

omhoog

 

home | beeld | heren4 | grafkunst | contact

 

 

wie is Maarten Fleuren> • tekeningen